fbpx

Ilmastointitohtorit Oy laajentaa toimintaansa alkuvuonna avaamalla uuden yksikön pääkaupunkiseudun lisäksi myös Keski-Suomeen. Laajennus on jatkoa yrityksen strategiselle tavoitteelle kasvaa valtakunnalliseksi ilmanvaihto- ja sisäilma-asiantuntijapalveluiden tarjoajaksi. 

Uusi yksikkö mahdollistaa entistä monipuolisemman palvelutarjonnan sekä vahvistaa Ilmastointitohtorien jalansijaa Suomen markkinoilla.

“Aiomme tarjota keskisuomalaisille samaa erinomaista palvelua ja laadukasta raportointia, josta olemme saaneet paljon kiitosta. Odotan innolla tulevaa!”, kertoo Keski-Suomen aluevastaavana aloittava Ville Salminen.

Hallituksen puheenjohtaja Mika Laukkasen mukaan Jyväskylä ja muu Keski-Suomen seutu on maantieteellisesti hyvä ja looginen sijainti pohjalaiset juuret omaavalle yritykselle:

“Alue kehittyy ja kasvaa hyvin, ja meillä on ollut siellä jo entisestään toimeksiantoja. Tuotamme keskisuomalaisille kiinteistönomistajille mieluusti laadukkaita palveluita ja vastaamme kysyntään tulevaisuudessa entistäkin kattavammin. Ville Salminen on Keski-Suomessa tunnettu ilmanvaihdon tekijä, joten suhtaudun tulevaan hyvin luottavaisin mielin.”

Uuden yksikön avaamisen myötä Ilmastointitohtorit Oy tukee myös paikallista osaamista luoden uusia työpaikkoja alueelle.

Ilmastointitohtorit Oy on sitoutunut tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidensa sisäilmaongelmiin. Ilmastointitohtorit Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli noin 3,9 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää yli 50 sisäilma-alan ammattilaista.