fbpx

JÄTTIREKRY! ETSIMME UUSIA TOHTORITASON SISÄILMATEKIJÖITÄ!

Puitesopimuskantamme sekä toimintamme jatkaessa kasvuaan etsimme:

  • 2kpl ilmanvaihdon mittaajaa ja säätäjää Pirkanmaalle
  • 2kpl ilmanvaihdon mittaajaa ja säätäjää Pohjanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle
  • 2kpl ilmanvaihdon huoltajaa Pohjanmaalle sekä Pirkanmaalle

MITÄ TEEMME?

Välitämme kodin, koulun sekä työpaikan ilmanvaihdosta ja sisäilmasta. Suomeksi sanottuna, puhdistamme ilmanvaihtokanavat, mittaamme ja säädämme ilmanvaihdot sekä paine-erot. Poistamme villakuitulähteet ilmanvaihtojärjestelmästä ja korvaamme ne kuiduttomilla ja pölyämättömillä äänenvaimennusmateriaaleilla. Saneeraamme ilmanvaihtojärjestelmästä tarpeenmukaisen ja energiatehokkaan.

Tuottamamme palvelut dokumentoimme sähköiseen dokumentaatiojärjestelmään, jota asiakkaamme pystyvät seuraamaan netin yli reaaliajassa.

KEITÄ OLEMME?

Olemme vuonna 2007 Jurvassa kahden veljeksen perustama perheyritys, joka tuottaa kiinteistöjen sisäilmapalveluita. Toimimme Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla sekä Pirkanmaalla, mutta toteutamme isoja huoltoprojekteja sekä SLI-tutkimuksia ympäri Suomen. Olemme kasvaneet kansallisessa mittakaavassa kolmen alan suurimman toimijan joukkoon. Toimintamme perustana on olla alan laadukkain toimija sekä raportoida asiakkaillemme tekemämme toimenpiteet ymmärrettävästi sekä energiatehokkuutta parantaen.

MITÄ EDELLYTÄMME?

Huolellisuus ja luottamus, asiakaspalvelu sekä havainnointikyky ovat ne ominaisuudet, joilla pystyt nousemaan yhdeksi alan suurista tähdistä! Emme kuitenkaan edellytä alan aiempaa kokemusta, mutta luemme sen eduksi.

MITÄ TARJOAMME?

Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kannustavan työilmapiirin loistavine kollegoineen. Erinomaiset etenemis- ja ammatilliset kasvumahdollisuudet osaamisen kehittymisen mukaan.

EDUT

Kilpailukykyinen palkkaus on olennainen osa ammattilaisten sitouttamista. Tämän vuoksi palkkauksemme on 11,4% alan keskiarvoa korkeampi. Lisäksi uskomme, että kollegoiden kanssa pitää tehdä muutakin kuin vain töitä. Tämän vuoksi vietämme säännölliset tykypäivät 3-4 kertaa vuodessa. Työntekijöidemme vakuutusturvasta huolehdimme 24/7 voimassa olevalla tapaturmavakuutuksella.

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin jätä hakemuksesi 31.10.2022 klo 12 mennessä

https://nuohousjailmastointi.fi/rekry/avoin-tyohakemus/

Tutustu yritykseemme: https://ilmastointitohtorit.fi/ilmastointitohtorit-15-vuotta/ 

Ilmastointitohtorit Oy toiminta kasvaa: https://ilmastointitohtorit.fi/ilmastointitohtorit-oy-ostaa-tt-air-oyn-osakekannan-liiketoimintakaupalla-vastaamme-vahvemmin-pirkanmaan-kysyntaan/