fbpx

Ilmastointitohtorien toiminta kasvaa Tampereelle

mennessä | elo 9, 2021 | asoy, Ilmanvaihto, Ilmastointi, IoT, iv-puhdistus, Kuitukorjaukset, Mittaus, puhallinsaneeraus, Sisäilma, Säätö, Yleinen | 0 Kommenttia

ilmastointitohtorit

Välitämme sisäilmastasi!

Mitä saadaan, kun yhdistetään Ilmastointitohtorien pohjalainen periksiantamaton sisäilmaosaaminen sekä raudanlujien ja kokeneiden pirkanmaalaisten osaajien kanssa? Syntyy Ilmastointitohtorit Pirkanmaa, jonka ruoriin laulava ja soittava rokkari Henri Nevalainen asettuu, aisaparinaan Veijo Niemi.

Yhteistyöstä Henrillä ja Veijolla on pitkä kokemus heidän työskenneltyään yhteistyössä mm., sisäilmatutkimusten ja sisäilmaselvitysten parissa Pirkanmaalla.

Keväällä käydessämme tapaamassa Henriä ja Veijoa vakuuttivat Henri ja Veijo omalla aktiivisuudellaan sekä innollaan lähteä vetämään Ilmastointitohtorien kasvavaa toimintaa Pirkanmaalle, vahvistaa Ilmastointitohtorien kehitysjohtaja ja osakas Mika Laukkanen.

Tavoitteet ovat tietenkin korkealla tulevien vuosien kasvun osalta, kuten olivat myös Pohjanmaalla, kun teimme päätöksen toimintamme kasvattamisesta maakuntien suurimmaksi sisäilmatoimijaksi. Uskomme vahvasti, että myös Pirkanmaalla on tilausta ja tarvetta toimijalle, joka ratkaisee ja dokumentoi kiinteistöjen ilmanvaihdosta johtuvat sisäilmaongelmat sekä on kiinteistöpäättäjien tukena aktiivisella kiinteistönkäyttäjien tiedottamisella projektien etenemisestä sekä niiden mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä, Ilmastointitohtorit Oy myyntijohtaja ja perustaja Tomi Luomaluhta kertoo innoissaan.

Meillä erinomaiset ja vakuuttavat näytöt olemassa olevien asiakkuuksien ja puitesopimuksien osalta Pohjanmaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla. Olemme työskennelleet ympäri Suomen isommissa ja vaativimmissa projekteissa Maarianhaminasta aina Ouluun saakka. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta erityisesti raportointimme reaaliaikaisesta seurannasta, laadusta sekä raporttien ymmärrettävyydestä, myös sisäilmaprojektiemme tuottamat energiansäästöt ovat tuoneet kumppaneiltamme suurta kiitosta, kiittelee toimitusjohtaja ja perustaja Jani Kriikkula.

Tästä on kiittäminen sitoutunutta ja osaavaa henkilökuntaamme, jotka sisäistävät työmme merkityksen, miksi omalla panoksellamme on niin suuri merkitys, korjatessamme sekä ennaltaehkäisemme kiinteistöjen sisäilmaongelmia.

Tavataan syksyn mittaan Pirkanmaalla ja laitetaan yhteistyöllä kiinteistöjen sisäilma kuntoon, päättävät Tomi Luomaluhta ja Henri Nevalainen.

Ilmastointitohtorit Oy on vuonna 2007, kahden veljeksen Jurvassa perustama, nykyisin 35 henkeä työllistävä ilmanvaihto ja sisäilma-alan asiantuntijayritys, joka kattaa ilmanvaihtohuoltoja, kuitukorjauksia sekä puhdistuksia ja ilmanvaihdon mittauksia ja säätöjä sekä energiansäästöjä tuottavan Ilmastointitohtorit yksikön sekä SLI-tutkimuksia, sisäilmakonsultointia sekä valvontaa tuottavan Sisäilmakumppanit yksikön. Tiiviinä osana toimintaamme on Vaasassa, Seinäjoella sekä Maarianhaminassa toimiva kahdeksan rakennetutkijaa työllistävä Investigo Oy, joka tuottaa kiinteistöjen rakennetutkimuksia ja rakenneterveysasiantuntijapalveluita.

Lisätietoa antaa:

Tomi Luomaluhta / 0400173 901 / tomi.luomaluhta@ilmastointitohtorit.fi

Henri Nevalainen / 040 655 52 76 / henri.nevalainen@ilmastointitohtorit.fi                   

Mika Laukkanen / 0500 661 810 / mika@refinvest.fi

Tarjouspyyntö ›