fbpx

Yritys

Yrityksemme

Nuohous- ja ilmastointitohtorit on laatulupaus – lupaus asiantuntemuksesta ja aina laadukkaasta, dokumentoidusta työstä.

Meistä jokainen haluaa hengittää puhdasta sisäilmaa. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös tieto siitä, miten työt etenevät, milloin työ suoritetaan omassa asunnossa ja koska työ valmistuu. Pidämmekin erityistä huolta siitä, että asiakkaamme ovat aina ajan tasalla – uskomme kumppanuuteen ja hyvään yhteistyöhön myös tässä.

Ota meihin yhteyttä – tehdään yhdessä hyvä sisäilma!

Tohtorit

Olemme kahden veljeksen vuonna 2007 perustama perheyritys. Tänä päivänä yrityksessämme työskentelee n. 10 nuohoajaa ja n. 25 sisäilma-alan ammattilaista. Olemme kasvaneet alueemme suurimmaksi toimijaksi – kiitos ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme.

Ennen kaikkea olemme tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja uskoo kovaan tekemiseen sekä tinkimättömään laatuun. Työkavereiden kannustaminen sekä yksilöidyt ja yhteiset tavoitteet ovat meillä avainasemassa. Niiden kautta luodaan myös kestäviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Palvelumme kattavat kaiken, mitä tarvitset saavuttaaksesi puhtaan sisäilman. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Pirkkalan ympäristössä.  Annamme mielellämme tarjouksen myös muualla sijaitseviin kohteisiin. 

Ilmanvaihtojärjestelmän kartoitus, jolla selvitetään, onko kiinteistön mahdollinen sisäilmaongelma ratkaistavissa ja millä toimenpiteillä. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistustyö, joka on tarpeellinen kaikissa kohteissa säännöllisin väliajoin. Ilmanvaihtojärjestelmiin kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia joka vaikuttaa suoraan terveyteen, viihtyvyyteen sekä paloturvallisuuteen.

Ilmanvaihdon ilmamäärän tarkistusmittaus varmistaa järjestelmän toimivuuden. Epätasapainossa oleva ilmanvaihto heikentää sisäilman laatua ja saattaa aiheuttaa ongelmia myös kiinteistön rakenteille.

Ilmanvaihtojärjestelmien saneeraus ja uudistaminen kuuluvat myös palveluihimme. Vanhat ilmanvaihtojärjestelmät kätkevät sisäänsä paljon tekniikka, jotka ovat valitettavasti energiatehokkuudeltaan sekä ohjattavuudeltaan hyvin rajalliset. Teemme niin pienet kuin suuretkin ilmanvaihtokoneet nykyaikaisiksi avaimet käteen -palveluna.

Luonnollisesti tarjoamme myös kiinteistön ilmanvaihdon huoltosopimukset sujuvoittamaan arkea. 

Puhdas sisäilma on kaikille eduksi, asukkaille ja kiinteistölle itselleen. Ammattilaisemme takaavat toimivan ja laadukkaan sisäilman!