fbpx

Ilmastointitohtorit ovat tunnettuja innovaatioistaan ilmanvaihdon alalla, ja operoivat nyt pääkaupunkiseudulla. Mikä tekee meistä erilaisia? Ei vain vuosien kokemuksemme, vaan myös kykymme nähdä ilmanvaihto uudessa valossa. 

Me tuomme mukanamme paitsi teknistä tietotaitoa ja vahvat referenssit (muun muassa: Retta, Tampereen kaupunki, Ylöjärven kaupunki, Relicomp, Senaatti, Seinäjoen kaupunki ja Vaasan kaupunki), myös uusia näkemyksiä siitä, miten ilmanvaihto voi parantaa kiinteistönne arvoa ja asumismukavuutta.

 

Miksi hyvä ilmanvaihto on avainasemassa?

 

Tiedämme, että ilmanvaihto on paljon enemmän kuin vain tekninen välttämättömyys. Se on avain parempaan sisäilman laatuun, terveellisempään elinympäristöön ja energiatehokkuuteen. Meidän tehtävämme on auttaa isännöitsijöitä optimoimaan ilmanvaihdon ratkaisut, ja näyttää, kuinka pienillä muutoksilla voi olla suuria vaikutuksia sekä asukkaiden hyvinvointiin että kiinteistön ylläpitokustannuksiin.

 

Yksilöllisiä ratkaisuja, todellista vaikutusta

 

Jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen, ja niin ovat sen ilmanvaihtotarpeetkin. Me emme tarjoa ”yhden koon ratkaisuja”, vaan räätälöimme palvelumme jokaisen kiinteistön erityispiirteiden mukaisesti. Käytännönläheinen lähestymistapamme tarkoittaa, että saatte konkreettisia ehdotuksia, jotka todella parantavat kiinteistönne ilmanlaatua ja energiatehokkuutta.

 

Asiantuntemusta ja avoimuutta – kumppanuutta ilmanvaihdossa

 

Meidän kanssamme työskentely on yhteistyötä. Panostamme jokaisessa projektissa avoimeen viestintään ja selkeään raportointiin, jotta voitte seurata jokaisen askeleen vaikutusta. Dokumentointi on toteutettu erittäin laadukkaalla Kotopro-ohjelmistolla.

Heikko työn dokumentointi lisää helposti virheitä, reklamaatioita ja riitatilanteita, joten laadukas dokumentointimme toimii tarkkana silmäparina tähystäen työvaiheet systemaattisesti ja helppokäyttöisesti. Tämä säästää myös euroja: parhaimmillaan rahaa jää käteen puolet enemmän kuin aiemmin.

 

Luotettava kumppani ilmanvaihtoratkaisuissanne, tarjoten asiantuntemusta ja tukea jokaisessa vaiheessa

 

Yhdessä voimme kehittää ratkaisuja, jotka tekevät kiinteistöstänne entistä viihtyisämpiä ja turvallisempia sekä laskevat merkittävästi kustannuksia. Pieni toimi nyt voi tuoda suuria hyötyjä tulevaisuudessa. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: myynti@ilmastointitohtorit.fi.