fbpx

Ilmanvaihtojärjestelmän kartoitukset

Jokainen tuntee nykyään jonkun, joka kärsii kotona tai työpaikalla sisäilmaongelmasta. Päänsärkyä, nuhaa tai muita oireita on voinut ilmaantua tavallista useammin. Asian ei tarvitse ja kuuluisi olla niin. Sisäilmaongelmia voi syntyä erilaisten tekijöiden seurauksena, yksi ensimmäisistä askeleista tilanteen purkamiseen on ilmanvaihtojärjestelmän kartoitus.

Ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään yhdessä ilmanvaihtojärjestelmän nykytila. Tarjoamme: 

  • Kanavakuvaukset
  • Ilmanvaihtojärjestelmän kartoitukset
  • Ilmamäärien tarkastusmittaukset
  • Olosuhdeanalyysit
  • Ilmanvaihtojärjestelmien tiiveys ja savukokeet
  • Kuitukartoitukset

Tarjouspyyntö ›

Katso myös

Asiantuntijamme analysoivat sisäilmasi laatua ja saat kattavan raportin tarvittavista toimenpiteistä. Kartoituksen voimme suorittaa useammalla tavalla, mm:

Ilmanvaihtokanavan kuvaus, jossa paikannetaan vanhoja kuituvaimentimia sekä putkistojen yleistä kuntoa ja mahdollisia vaurioita.  Ilmanvaihtojärjestelmän kartoitus, sekä tarkastusmittaukset, joissa pystytään mittaamaan kiinteistön ilmamääriä ja paine-eroja.
Savukoe mittaa kiinteistön tiiviyttä ja sen avulla myös seurataan ilmavirtausten liikettä. Kokeella nähdään miten ilma tilassa liikkuu, jonka jälkeen voidaan tarvittaessa säätää venttiilien paikkaa tai suuntausta. 

Ilmanvaihtojärjestelmän kartoituksen jälkeen annamme mielellämme tarjouksen korjaavista toimenpiteistä, mikäli niitä ilmenee.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, puhdas sisäilma kuuluu kaikille.