fbpx
Ilmastointitohtorit – Swegon Ilmateknikko virallinen huoltoliike

Swegon Ilmateknikko Ilmastointitohtorit

Ilmastointitohtorit – Swegon yhteistyö

Ilmastointitohtorit ja Swegon solmivat yhteistyösopimuksen tehden Ilmastointitohtoreista Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan virallisen Swegon Ilmateknikko huoltoliikkeen.

Swegonin tunnettuvuus sekä osaaminen energiatehokkaiden ilmanvaihtokoneiden tuottamisessa kuluttajamarkkoinoille tukevat vahvasti tavoitteittamme palvella kotitalous ja kuluttaja-asiakkaita entistä kattavammin ja kokonaisvaltaisemmin kotitalouksien sisäilmaan liittyvissä asioissa.

Puhdasta ja terveellistä sisäilmaa sekä energiatehokkuutta

Tulevina vuosina kotitalouksien ilmanvaihtokoneiden energiatehokkuus on merkittävässä roolissa niin valtakunnallisissa kuin myös globaaleissa ilmasto ja energiatehokkuustavoitteissa. Onhan sillä ero kuin yöllä ja päivällä, onko ilmanvaihtokoneen vuosihyötysuhde 40-50% vai 80-90%, sanoo Tomi Luomaluhta.

Näinkin merkittävistä eroista kuitenkin puhutaan, kun verrataan esimerkiksi 1990-2000 lukujen aikana asennettua kotitalouden ilmanvaihtokonetta 2020-luvulla asennettuun ilmanvaihtokoneeseen. Merkittävimmät erot muodostuvat lämmöntalteenottotehokkuudessa, puhaltimien SFP-luvuissa sekä lämmöntalteenottokennojen sulatuksessa.

Monikaan ei esimerkiksi tiedä, että vanhemmissa ilmanvaihtokoneissa lämmöntalteenoton kenno sulatetaan vanhassa ilmanvaihtokoneessa sammuttamalla tuloilmanpuhallin kokonaan, joka aiheuttaa omakotitalossa 100% alipaineen kennon sulatuksen ajaksi. Tämä saattaa mm. näkyä ilmiönä, jossa korvausilmaa aletaan imeä talon sisään viemäristä tai savuhormista. Sama ilmiö on yleinen, kun liesikuvun käyntitietoa ei viedä ilmanvaihtokoneelle, joka edelleen kompensoisi liesikuvun poistoilman ja ruokaa laittaessa ei alkaisi haista noki tai viemäri, summaa Luomaluhta.

Ilmanvaihtokoneen nykyaikaistaminen on investointi energiatehokkuuteen, mutta ennen kaikkea se investointi laadukkaaseen ja terveelliseen sisäilmaan.

Swegon Casa ilmanvaihtokoneSwegon ohjainpaneeli

Swegonin kouluttama ja valtuuttama Swegon-ilmateknikko kartoittaa kanssasi sinulle sopivan ilmanvaihtoratkaisun. Vai oletko kenties epävarma siitä, mitkä tuotteet ja ratkaisut täyttävät parhaiten tarpeesi? Keskustele asiasta kokeneen valtuutetun asentajan kanssa.

Löydä ratkaisu parempaan sisäilmaan 10 sekunnissa tästä linkistä: 

Pikaopas parhaan ilmanvaihtoratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.

tai ota yhteyttä:

Ilmastointitohtorit / Juho Kortesoja / juho.kortesoja@nuohousjailmastointi.fi / 0401602971

Omakotitalot

Yritykset ja asunto-osakeyhtiöt